icon
whatsup icon viber icon phone icon +382 67 285 239 mail icon info@smjestaj365.com
montenegrin icon english icon russian icon

LETOVANJE U BUDVI

image

Kada poželimo da svoj godišnji odmor provedemo na jedinstven i sadržajan način odmah pomislimo na još jedno letovanje u Budvi. Budva je već godinama idelana turistička destinacija za sve ljude željne odmora ali i dobrog provoda. Budva danas predstavlja modernu destinaciju kojoj se svi turisti rado vraćaju, iz godine u godinu.  Budva je izrasla u jedinstveni turistički biser ovog dijela Jadrana. Kao turistička destinacija ovaj grad je poznat od davno - prvi turisti ovdje su stigli još 1923. godine, a danas Budvu često nazivaju i "metropolom turizma" jer je najposjećenija destinacija u Crnoj Gori i jedna od najposjećenijih turističkih destinacija na cijelom Jadranu. Ono što privlači ljude i dovodi ih u Budvu je prije svega nešto što je priroda darovala ovom kraju, a darovala mu je neponovljivu ljepotu sunca, mora i veliki broj bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina. Velika vrijednost Budve je i njeno kulturno i istorijsko nasleđe: brojni spomenici, iskopine, tvrdave, manastiri, crkve.

Budva je mali grad sa sadržajem koji je prilagođen svakom tipu turista. Lako možete posjetiti svaki kutak javnim prevozom koji je jako dobro organizovan. Za one koji žele da se odmore od posla postoje mirniji djelovi grada. Za ovaj tip letovanja preporučujemo predsezonu u Budvi.

Budva je poznata po noćnom životu, tako da ukoliko dolazite da biste se provodili centar dešavanja je Stari grad Budva. U starom gradu ćete naići na veliki broj šankova koji rade do 1 sat iza ponoći. Takođe, krase ga i veliki broj kafića, restorana, picerija... Noćni život u Budvi je zaista spektakularan. Sva zbivanja su skoncentrisana u glavoj šetališnoj zoni, u jednoj ulici. Većina internacionalnih koncerata i žurki održavaju se u julu i avgustu, kada internacinalni DJ-evi posjećuju Budvu. Žurke na plaži su takođe popularne u ovom dijelu sezone. Diskoteka Top Hill je već prepoznata u svijetu kao jedna od najboljih.

Ukoliko ste ipak prvi put u Budvi, Stari grad je osnovno mjesto koje morate posjetiti, njegove ulice, trgove i crkve kojima ćete se očarati. U svakom slučaju naša preporuka je i šetnja obalama Budve kako biste se upoznali sa cijelim gradom. Nemojte zaobići ni luksuzan dio Budve- Sveti Stefan kojim ćete se zaista oduševiti.

Svakako, ukoliko planirate letovanje u Budvi bice Vam potreban i adekvatan privatni ili hotelski smještaj u Budvi. Bilo da Vam je potreban luksuzan stan, apartman, smještaj blizu plaže, soba ili neki drugi tip smještaja na budvanskoj rivijeri uvijek nam se možete obratiti. MI ( smjestaj365.com) ćemo se potruditi da Vam obezbijedimo jeftin i povoljan smještaj.