icon
whatsup icon viber icon phone icon +382 67 285 239 mail icon info@smjestaj365.com
montenegrin icon english icon russian icon

O Nama

image

Smjestaj365.com je sajt koji svoje poslovanje obavlja preko firme "Booking Montenegro d.o.o." čije sjedište se nalazi u Crnoj Gori, u Budvi. Smjestaj365.com je porodični projekat koji ima za cilj da pruži usluge smještaja u Crnoj Gori, sa akcentom na Budvu ( apartmani Budva, sobe Budva, privatni smještaj Budva). Uslugama iz oblasti turizma bavimo se dugi niz godina preko mnogih prodajnih kanala u Crnoj Gori i inostranstvu. Ostajemo posvećeni ideji da budemo najveća baza smještaja. Naš dugoročni cilj je da se širimo na sve gradove u Crnoj Gori.

Ono što nas razlikuje od većine online servisa i sajtova je poslovanje preko firme, što odmah znači kvalitetnu i sigurnu rezervaciju za Vas. Takodje, za razliku od većine, imamo integrisano ONLINE PLAĆANJE aranžmana čime olakšavamo i Vama i Iznajmljivačima smještajnih jedinica sa kojima sarađujemo po ugledu na najveće Online kanale prodaje kao što su booking.com, airbnb.com i sl.

Ono što nas definitivno izdvaja od drugih su najniža cijena, dostupnost, ljubaznost i visoka profesionalnost naših agenata prodaje. Ovdje smo da Vam letovanje u Crnoj Gori, (letovanje u Budvi) učinimo ugodnijim.

 

VANJA MANOJLOVIĆ

Owner

 

MILOŠ MANOJLOVIĆ

Executive Director

 

VESNA JOVOVIĆ

General Manager