icon
whatsup icon viber icon phone icon +382 67 285 239 mail icon info@smjestaj365.com
montenegrin icon english icon russian icon

Pošaljite upit i Online rezervacija

image

Kako rezervisati preko smjestaj365.com?

 

Odgovor je jednostavno i sigurno. Posaljite upit za smještajnu jedinicu koja Vam odgovara, ili nas nazovite na broj telefona koji vidite u kontaktu ispod smještajnih jedinica, ili u lijevom gornjem uglu na sajtu- +382 67 285 239 ili +382 67 527 252

Nakon što zajedno pronađemo najbolje rešenje za Vas, poslaćemo Vam predračun na osnovu kojeg avans u iznosu od 30% ukupne rezervacije uplaćujete na devizni račun naše firme preko koje poslujemo, (Booking Montenegro d.o.o.) dok ostatak plaćate vlasniku na dan dolaska. Avans uplaćujete radi sigurnosti da ćete preuzeti obaveze koje ste predvidjeli rezervacijom, tj. da kasnije nećete otkazati jer bi to stvorilo veliki gubitak našim Ugostiteljima smještaja. Avans će istog dana biti proslijeđen vlasnicima smještaja  što smo Vam dužni prikazati kopijom transakcije između nas i vlasnika. Ukoliko želite, možete platiti i cjelokupan iznos aranžmana. Nakon toga, poslaćemo Vam podatke vlasnika smještaja koji ste rezervisali ( ime i prezime, kontakt telefon) i on će Vas dočekati na dan vašeg dolaska u Budvu.

Nakon toga, Vaša rezervacija je sigurna i naša firma stoji iza svega što je dogovoreno putem e- maila. Mi ostajemo Vaša podrška za sve što budete trebali, kako za vrijeme do Vašeg dolaska na smještaj tako i za vrijeme boravka u Budvi.

 

Napomena: Ukoliko Vam više odgovara ili ako nemate otvoren devizni račun u banci, avans možete uplatiti i putem Western Uniona ili  MERS- om tkzv. brza pošta ( važi za Srbiju i BiH) uz minimalnu proviziju koju ćete platiti za transfer novca ( EUR)

 

Radujemo se budućoj saradnji!